top of page

Reindriftsminister Sandra Borch besøkte Nannet og reindriftsungdom i Kautokeino.På sankthansaften var reindriftsminister Sandra Borch i Kautokeino. Reindriftsminister Sandra hadde ønsket å møte reindriftsungdommene i Kautokeino, og besøke Nannet og Ovddos.


For oss i Nannet prosjektet var det utrolig hyggelig å få besøk av reindriftsministrer Sandra. Vi er veldig takknemlige for at reindriftsministeren tok seg tid til å komme innom oss for å høre om Nannet prosjektet, og møte den fine ungdommen vi har i reindriftsnæringen.Møtte reindriftsungdom i Kautokeino.

Reindriftsministeren hadde et ønske om å møte ungdom fra reindriften i Kautokeino. Ungdommene ble invitert til Gilišilju på middag og en prat med ministeren . Hovedtema i samtalene var rekruttering, utfordringer og muligheter i reindriften. Ungdommene fikk også en mulighet til å ta en prat med representanter fra Landbruks- og matdepartementet, Landbruksdirektoratet og Statsforvalteren i Troms og Finnmark.


Det ble lagt opp til "speedating", slik at alle ungdommene fikk snakket med alle som hadde kommet på besøk. Gjestene rullerte mellom bordene til ungdommene.
Takk til ungdommene som kunne stille opp på kort varsel! Å se og høre ungdom som er så engasjerte og brenner for deres næring, er utrolig inspirerende. Vi i Nannet er veldig stolt over dere!


Comments


bottom of page